Transport

M. Biemans Transport is specialist in volumetransport.  Biemans werkt met een uitgekiende bedrijfsfilosofie die wordt gekenmerkt door een onafhankelijke, flexibele en klantgerichte manier van werken.

Biemans profileert zich meer en meer als adviseur en regisseur in de logistieke dienstverlening en heeft in korte tijd een sterke groei doorgemaakt. Er wordt niet alleen voortdurend geÔnvesteerd in materieel, maar ook in de kennis en kunde van het personeel.

M. Biemans Transport BV beschikt over een uitgebreide vloot walkingfloors. Diverse containercombinaties met volumecontainers behoren ook tot het wagenpark. Het vervoeren van diverse afvalstoffen behoort tot haar primaire taken.  Eveneens beschikt Biemans over enkele kippers die met name voor het transport van secundaire bouwstoffen ingezet kunnen worden.
Door gebruik te maken van diverse professionele charters en een groot netwerk van ervaren collega-transporteurs kunnen we nagenoeg altijd aan iedere transportaanvraag voldoen.

Het werkgebied van Biemans strekt zich uit van met name Nederland, BelgiŽ, Duitsland en Noord Frankrijk. Uiteraard beschikt Biemans over de vereiste documenten voor het transporteren van afvalstromen in deze landen.

De sleutelwoorden in de klantgerichte dienstverlening door Biemans zijn: betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit. De korte communicatielijnen zorgen er voor de er snel en met aandacht geschakeld kan worden op veranderde situaties en wensen van onze opdrachtgevers.

Meer weten over de activiteiten van Biemans op het gebied van transport? Neem contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0493-745070 of stuur een mail naar info@biemansdeurne.nl. Wij denken met u mee.