Recycling  

 
Biemans Recycling beschikt over een gedegen kennis op het gebied van recyclen. Met name op het gebied van composteren is Biemans de specialist. Ruime ervaring, zeer kundig personeel en innovatieve oplossingen maken Biemans tot uw logistieke partner op dit gebied.

Biemans zet haar kennis, professionele personeel en materieel in op diverse locaties in Nederland. De composteer activiteiten  zijn in vertrouwde handen bij Biemans.
Door de opgebouwde kennis en ervaring kan Biemans u diverse soorten compost leveren.
De uitgebreide eigen transportvloot maakt het mogelijk dat het compost op nagenoeg elke gewenste locatie en hoeveelheid geleverd kan worden.

Het recyclen van diverse meststromen behoort ook tot de kerntaken van Biemans Recycling BV. Door deze meststromen te composteren ontstaat er een hoogwaardig product voor de biologische akkerbouw en vollegronds groenteteelt. De vele contacten in de landbouw-, pluimvee- en transportsector maken Biemans tot een flexibele en betrouwbare partner voor onze brede klantenkring.

Meer weten over de activiteiten van Biemans op het gebied van composteren en recyclen? Neem contact op met een van onze medewerkers via telefoonnummer 0493-745070 of stuur een mail naar
info@biemansdeurne.nl.
Wij denken met u mee.