Grond- en sloopwerk

Biemans is door haar ruime ervaring op het gebied van grond & sloopwerken in de regio Deurne en omstreken een begrip. Vele grote maar ook kleinere projecten heeft Biemans de afgelopen jaren reeds uitgevoerd voor bedrijven, overheden en particulieren.

Flexibiliteit, betrouwbaarheid, korte communicatielijnen en vakkennis zijn met name de sterke punten van Biemans waarom diverse opdrachtgevers telkens weer een beroep op ze doen. Het gemotiveerde en deskundige personeel werkt iedere opdracht naar volle tevredenheid van de klant af. Met een groot en divers machinepark zoals, rups- en mobiele kranen, mini- en midigravers, laadschoppen, kippende terreinvoertuigen en tractoren met diverse toebehoren is het  mogelijk voor iedere situatie de passende oplossing te bieden. Door het grote netwerk van Biemans kan men snel en flexibel inspelen op veranderende situaties tijdens complexe opdrachten.

Uiteraard heeft Biemans ook de passende oplossing voor grond, puin en andere materiaalsoorten die vrij komen op de werken c.q. projecten. Samen met de opdrachtgever  wordt naar de meeste economische en duurzame oplossing gezocht.

Meer weten over de activiteiten van Biemans op het gebied van grond & sloopwerken? Neem contact op met een van onze medewerkers via telefoon-nummer: 0493-745070 of stuur een mail naar info@biemansgrondwerken.nl.
Wij denken met u mee.